آيا تلفن‌هاي هوشمند به مکالمات ما دسترسي دارند؟


 


صميمي‌ترين دوستان و آشنايانمان، آنهايي که بييشترين و محرمانه‌‌ترين اسرار زندگي‌مان را پيششان مي‌گوييم اگر کمتر از تلفن همراه هوشمند شخصي‌مان اطلاعات راجع‌به ما نداشته باشند بيشتر ندارند ما تمامي رموز حساب‌هاي کاربريمان و حتي دلنوشته‌ها و يادداشتي‌هايي از شخصي‌ترين اتفاقات روزمره‌مان را در آن ذخيره مي‌کنيم چراکه مطمعن هستيم اين اسرار برملا نخواند شد اما آيا واقعا چنين است؟ بنظر شما تلفن‌هاي همراه همانقدر که ما فکر مي‌کنيم امن مي‌باشند ؟ عقل حکم مي‌کند که در اين زمينه بيشترين اطلاعاتي را که مي‌توانيم جمع‌اوري کنيم و با علم کافي از اين موضوع خود و اسرارمان را در بستر شبکه‌هاي اجتماعي رها سازيم با ما در اين مقاله همراه باشيد تا شما را در اين موضوع آگاه سازيم


 


 


 


تعيين حد و مرز حريم خصوصي در فضاي مجازي


 


علي رغم اين که سازندگان اپليکيشن‌ها شرايط واضح و شفافي از مجوزهاي لازم براي جمع آوري؛ ذخيره و استفاده از داده‌ها را براي مخاطبانشان توضيح مي‌دهند, کاربران در تائيد و رد اين مجوزها حساسيت ويژه اي نشان نداده و عمدتا بدون توجه به وم صدور اين مجوزها اقدام به تائيد کلي ليست آنها مي نمايند. به عنوان مثال مجوز دسترسي به دوربين و ميکروفن گوشي موبايل، براي اپليکيشن‌هايي مانند واتس آپ و اينستاگرام ضروري مي‌باشد، زيرا در غير اين صورت امکان خدمات رساني وجود نخواهند داشت، ولي مجوز استفاده از مکان ياب براي يک اپليکيشن بازي و سرگرمي ضرورت چنداني ندارد. بر اساس تحقيقات انجام شده افرادي که نگاه کاربردي تري به اين فضا دارند؛ پيشنهادات هوش مصنوعي را به توصيه‌هاي انساني ترجيح مي دهند؛ چرا که اين پيشنهادات کاربردي احتمال خريد کالاهاي غير ضروري را در دراز مدت به حداقل مي رساند.


 


  


فعالان پشت صحنه کامپيوترها


 


در زبان ماشين روش‌هاي متعددي براي يادگيري وجود دارد، مثل طبقه بندي ، دسته بندي ، رابطه داده‌ها و يادگيري تقويتي که در و تجزيه و تحليل داه‌ها به سيستم‌ها کمک مي‌کند. در يادگيري تقويتي  ( Reinforcement Learning) ماشين مانند کودکي در مواجهه با آزمون و خطاها پاداش دريافت مي کند که اين دريافت پاداش يا عدم پاداش موجب بهبود عملکرد سيستم مي شود. لمس يک لايک (Like) معمولي يا کليک بر روي لينکهاي پيشنهادي درواقع همان پاداش سيستم است که پيغامي درباره علاقمنديها و اولويتهاي بعديتان به عامل RL منتقل مي کند. در واقع الگوريتم هاي هوش مصنوعي (AI)


به فعالان پشت صحنه در جمع آوري منبع عظيمي از داده‌هاي شخصي سازي شده کمک خواهد کرد تا فضاي کلي شبکه اجتماعي مخاطبان ساخته شود و کاربران را بر اساس ميزان توجه و تعاملشان رتبه بندي مي‌کند. حال وظيفه اصلي الگوريتم‌هاي هوش مصنوعي جدي تر شده که با ارتباط بين داده‌هاي کاربر و هم چنين داده‌هاي جمع آوري شده از دوستان و اعضاي خانواده به يک دسته بندي نهايي براي ارائه بهترين پيشنهاد به کاربر برسد. بنابراين مثلا فيس بوک بدون نياز به شنيدن مکالمه شما با دوستانتان، مي تواند کالايي که به تازگي آنها خريداري کرده اند را به شما پيشنهاد دهد.


 


گوشي‌هايي هوشمند با گوشي‌هايي تيز


 


آنچه که اغلب ديده مي‌شود اين است که کاربران فضاي مجازي به صورت ناخواسته و ناخودآگاه اطلاعات دقيقي از خصوصيات شخصي وعلاقه مندي‌ها و يا حتي نيازمندي‌هايشان افشا مي کنند که تلفن‌هاي هوشمند همراه با صدور مجوزهاي قبلي صادر شده از سوي کاربر؛ نسبت به ذخيره آنها اقدام مي کنند. اين مجوزها به کوکي‌هاي اول شخص و شخص ثالث اين اجازه را مي دهند که جزئيات مشخصي از تعامل مخاطبان با فضاي مجازي را ذخيره و يا اين اطلاعات را به مقصد مشخصي ارسال نمايند، به عنوان مثال کوکي‌هاي اول شخص مانند اطلاعات لاگين موجب مي شود تا در مراجعات بعدي نياز به وارد کردن نام کاربري و رمز عبور نباشد و فيلدهاي مربوطه به صورت خودکار تکميل شود. ولي کوکي‌هاي شخص ثالث که اغلب خارج از وب سايت مد نظر مخاطب قرار دارد و عمدتا شامل شرکت‌هاي بازاريابي و تبليغات مي شوند ؛ ضمن همکاري با وب سايتها يا اپليکيشن هاي شخص اول از طريق اجازه دسترسي به داده هاي مخاطبان امکان رصد و ذخيره اطلاعات کاربران را خواهند داشت. اجازه دسترسي به کوکيهاي شخص ثالث معمولا از طريق کليک بر روي POP UP يا لينک تبليغات صادر مي شود. بدين ترتيب تبليغ کننده با ترسيم الگوريتم هاي متعدد از روتين ها؛ خواسته ها و نيازهاي مخاطب بر اساس معيارهايي مثل سن, جنسيت, موقعيت مکاني, قد, وزن و سرگرمي به صورت پيوسته براي افزايش محبوبيت محصولات پيشنهادي تلاش مي کند. بنابراين تبليغ کنندگان با دسته بندي جزئي تر اطلاعات ؛ الگوريتم هاي توصيه اي خود را بهبود مي بخشند و بهترين پيشنهادات خود را متناسب با نيازهاي کاربران ارائه مي کنند. 


 


غير قابل پيش بيني باشيد


 


لازم است که با رعايت يکسري نکات به ظاهر ساده مقدار داده‌هاي اشتراکي خود را به حداقل ممکن برسانيد. اولين گام براي اين مقصود؛ بررسي منظم مجوزهاي اپليکيشن‌هاي نصب شده در گوشي هوشمندتان است. حتي المقدور تلاش کنيد از حسابهاي شبکه اجتماعي براي لاگين در وب سايتها يا خدمات ديگر استفاده نکنيد. در اغلب موارد مي‌توانيد براي ورود به وب سايتها از طريق آدرس ايميل اقدام کنيد که راهي مطمئن تر و امن تر مي باشد. بهتر است در وبگرديها از شبکه خصوصي مجازي در دستگاه هوشمند خود استفاده کنيد تا IP شما مخفي و فعاليت هاي آن لاينتان رمز نگاري شود.


 


مي‌خواهيد مطمئن شويد؟!!!


 


براي اينکار فقط کافيست به بخش Setting گوشي همراهتان رفته و بعد از محدود کردن دسترسي ميکروفن براي تمام اپليکيشن‌ها، محصولي را که تاکنون جستجو نکرده ايد را انتخاب کرده و در مورد آن چندين بار با ديگران صحبت کنيد. اگر تا چند روز بعد اتفاقي نيفتاد و تبليغاتي مرتبط با آن موضوع دريافت نکرديد، مطمئن باشيد؛ گوشي هوشمندتان جاسوسي شما را نمي‌کند.


 


 


منبع : وبلاگ رندباز

کارهايي که قبل از دورانداخت تلفن همراه لازم است انجام دهيم

آيا اپل ميني آيپد ها را جايگزين آيفونهاي بزرگتر ميکند؟

معرفي اپليکيشن همراه من و کاربردهاي آن

بهترين تلفنهاي همراه براي کودکان کدامند؟

آيا تلفنهاي هوشمند به مکالمات ما دسترسي دارند؟

پگاسوس، اپليکيشن جاسوس اسرائيلي

توصيف اپل از گوشي هاي هوشمند آيفون 13 و آيفون 13 ميني

مي ,يا ,دسترسي ,شخص ,اطلاعات ,هوشمند ,را به ,را در ,وب سايتها ,شخص ثالث ,دسته بندي

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


digigoshi انتخابات Patricia's info مطالب اینترنتی Barbara's style appleservicesinmashhad آموزش تعمیرات موبایل در رشت مطالب اینترنتی 104861376 خبرنامه به روز و تخصصی گردشگری
دزدگ